Quỹ môi trường và thông tin nội thất

ФОСЗ и Катедра „Аграрна икономика“ при СА Свищов оценяваха ученически бизнеспроекти

ФОСЗ и Катедра „Аграрна икономика“ при СА Свищов оценяваха ученически бизнеспроекти

В съответствие с подписания между Фондация за околна среда и земеделие (ФОСЗ) и Катедра „Аграрна икономика“ при СА „Д.А.Ценов“ Свищов, Меморандум за партньорство, продължават успешните съвместни действия между двете страни.
Поредното изява на представител на фондацията беше на 17.02.2017 година (петък) с участието на изпълнителен директор на ФОСЗ Пепо Петров в журито на националното ученическо състезание,по направление Млад агропредприемач.
Участваха ученици от цяла Северна България, разделени на отбори. Формират се екипи, които в рамките на състезанието формулират своята идея по предварително зададени критерии, дефинират целта на проекта, посочват дейностите, с извършването на които се преследват целите на проекта и представят какви резултати очакват да постигнат.
Всички екипи се представиха убедително. Приятно впечатление направи, че всеки екип беше развил в своята идея по някакъв начин и биопроизводството.
Участниците получиха Грамоти, Сертификати за прием в учебното заведение и награди.
Грамота за активно участие в академичния живот на Стопанска академия Свищов получи и ФОСЗ.
Ръководителят на Катедра Аграрна икономика в Стопанска академия Свищов, доц. Марина Николова връчи грамота на Изпълнителния директор на ФОСЗ Пепо Петров по време на Националното ученическо състезание за успешната дългогодишна съвместна дейност между катедрата и фондацията.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *